(iOS) LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game чіти збільшують монети
Feb 12, 2022 15:47:28 GMT -5
Post by seardiralockce on Feb 12, 2022 15:47:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують монети ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
Ця гра хороша, і я майже на 75% досягну досягнень, я не знав, що, коли ви починаєте вогонь, він швидко поширюється, і я не можу його видалити, я думав, що це так само, як у mcpe, що ви можете легко запалити, а інше мобів так важко вбити, як босів, тому що у вас лише 3 серця
Це хороша гра, я можу грати в неї годинами, але в якийсь момент гра стає нудною, тому, можливо, вам варто додати онлайн-сервери, такі як Minecraft, які мають багато різних ігор, у які можна грати зі спільнотою, тож, можливо, якщо ви додасте сервери, люди почнуть грати в цю гру більше і більше.
Бро
Добрий день, розробники після оновлення, я і мій друг не можемо приєднатися до старих світів, навіть якщо ми вводимо правильний IP-адрес, також коли я входжу в свій старий світ, скринь, який уже там, не може бути відкритий, тому він відкриває інвентар замість самого скриня, тому я знищую його сундук і повторіть його, і всі предмети зникли, будь ласка, виправте цю проблему
Дійсно хороша гра, і вона має великий потенціал, але я зняв 2 зірки з 2 дуже важливих причин: 1- система копання/побудови не виконана належним чином (копати слід у 9 напрямках, як будувати, тримаючи екран замість використання A&B) і пріоритет має бути на передньому місці замість розміщення фонового блоку першим 2- система PvE абсолютно несправедлива, занадто швидка, не має відкидання противника, їхні удари в секунду надто швидкі, і вони завжди вбивають за 2 удари незалежно від того броні.
Погана гра, найгірша, краще помру замість того, щоб грати в цю гру One star
LostMiner: Block Building & Craft Game Adventure pxfi
Мені дуже подобається гра, але є проблема з монстром, він настільки сильний, що може вбити нас одним ударом. Я сподіваюся, що ви зможете виправити це все
Cтавлю 4 бо не льзя ловити рибу я не пойму коли клює
Він має збій у майнінгу, наприклад, ви можете поставити блок на місце, де ви стоїте, тоді, коли ви швидко стрибнете, ви миттєво підете на поверхню, будь ласка, виправте це
З цього він не був на гроші
Гарна гра
Розробники цієї гри, майнінг і колекціонування - це пекло хитро. Половина видобутого не відображається, створює власні купи, забиваючи інвентар, поки він не заповниться, а якщо він заповнений, ви не можете зібрати. Але бога мій, бойова система настільки підірвана. Це так зіпсувало мою гру. Видалено. Нам доведеться почекати, поки розробники виправлять фактично важливі речі 👋
завантажити LostMiner: Block Building & Craft Game Game apk для android, Пісочниця виживання гра з видобутку, розробці і блоку будівлі..
Мені подобається ця гра, вона абсолютно дивовижна, але одна проблема, яка нещодавно почалася, полягає в тому, що я не можу відкрити свої скрині, вона просто продовжує показувати мій особистий інвентар, якщо це можна було б виправити, я з певністю зміню цю 4 на 5 зірок, тому що, як я вже сказав, це дивовижно гра . Оновлення може відкрити мені скриню після гальмування та втрати всіх моїх предметів 15-годинної гри та видобутку до простої помилки, яку я дуже хотів би виправити.
Гра ідеальна! Але вам потрібно виправляти локальний мультиплеєр щоразу, коли я намагаюся грати зі своїми друзями, але це не виходить
Коли я побачив програму, я подумав, що вона буде нудною, але виявилося, що вона справді гарна. Я так люблю цю гру, що вона така весела, як в іншому огляді, будь ласка, додайте більше елементів, боси, біоми, руди, а також, будь ласка, надайте можливість створюйте зброю та речі, які ви можете знайти лише в скринях, також, будь ласка, зробіть острів більшим за допомогою деревень Les і покладіть більше здобичі в будинки
чудова робота над концепцією, що поєднує tarraria та minecraft, але шановний розробнику, там так багато помилок, що я не зміг відтворити її на повний потенціал. Наприклад, гра раптово гальмує, і після того, як ігрова область була розміром лише з екран, і коли я намагався вийти з неї, я впав до смерті, а гра вийшла з ладу, коли повернувся, я дізнався, що світ більше не доступний. мій телефон - samsung galaxy s duos 2. Я сподіваюся, що ти найкращий. РЕДАГУВАТИ: Я оціню 5, якщо гру можна грати на моєму телефоні
Крута і все, окрім WiFi Mutiplay – це просто катувати цю гру, яка була б крутішою, якби в ній грала локальна мережа замість WiFi, це не просто весело, якщо ти один (фарбування – це не моя справа, коли ти один. Я хочу, щоб люди допомогли мені зібрати мої речі назад, якщо я поставлю йому 5 ЗІРОК, якщо він буде грати
Я справді хотів би, щоб гра була більшою, але все одно це не так
Спочатку весело, але не так багато робити, коли ви закінчите створювати майже все. Бракує напряму. Так сумно, бо мені сподобалося грати.
Це погана гра
The Frostrune রোমাঞ্চকর xfd
Я дуже люблю цю гру, але причина, чому я поставив цьому 4 зірки, полягає в тому, що 1: моби занадто сильні 2: над світом нудно, будь ласка, додайте нові виміри 3: зробіть над світом необмежений, це все, що я буду чекати оновлення
це справді добре, але я злий, коли я ненавиджу гру, я знайшов діамант і я бридкий*#€#%@₩
Було б набагато краще з парою твіків до складності та системи інвентарю. Також це єдина гра, в яку я коли-небудь грав, де втрачаються очки досвіду (рівень)
Я не проти механіки «дивитися відео для ресурсів», але не перебивайте мене кожні три хвилини, будь ласка. Важко почати, навіть монстри базового рівня досить небезпечні.
Абсолютно чудово! Чертова хороша гра для мобільних, якщо я так кажу.
Я ставлю їй 4 зірки, ця гра дуже весела, і ви можете грати зі своїми друзями, проблема полягає в багатокористувацькій помилці, коли гравець приєднується, хост не може бачити гравця, але з точки зору гравця гравець може бачити господаря і коли хост або гравець зламали будь-що, здається, проблема не в блоку. У оновленні я маю пропозицію, чи можете ви зробити інший вимір у цій грі, як-от ніщо, або щось таке, щоб зробити цю гру більш авантюрною та отримати рюкзак для більшого інвентарю.
Копія шахти з проміжком лише в 2 плитки
Мені так весело бігати і вбивати зомбі та слайми, я також люблю відкривати спеціальні скрині і дивитися, що всередині! Ви можете отримати рідкісний предмет, і щоразу, коли ви відкриваєте скриню зі скарбами, ви отримуєте оголошення, але воно того варте! Мені подобається дивитися, що всередині, ви можете отримати всі види крутих спеціальних інструментів та зброї, які неможливо створити, тому це отримує 5 зірок!
Вау, ця гра така хороша 🤩, будь ласка, додайте нижній і кінцевий вимір
LostMiner: Block Building & Craft Game Abenteuer qnwr
Зробіть так, щоб не було задержки кнопки "В" при ребалці.
Ador Player » youtv
Мене дуже тішить, що гра продовжує оновлюватися, якби ви тільки могли додати розмір світу, щоб ми могли створювати більші світи, а також, можливо, додати спосіб створення довготривалих серверів, мені дуже подобається ця гра і сподіваюся, що ви всі також подобається
Це дуже чудова гра, але я створюю сервер, але ніхто не приєднується
Раніше я оцінив 4 зірки за хорошу гру.. Але зараз .. 2 зірки, тому що забагато помилок.. Я втратив купу алмазів через помилку/помилку в скрині, тонни мого злитка також зникають.. Сподіваюся, розробники це побачать. .
Для 2D гри це так весело, і мені це подобається
Я думаю, що це досить хороша гра, але їй не вистачає кількох відділів. По-перше, було б непогано мати більш детальний підручник. Декілька разів я не розумів, що робити з твариною чи чимось іншим. Крім того, є той факт, що втрата рівня здається занадто суворим покаранням за смерть. Можливо, зробити це варіант створення світу? Тоді зброя та броня також не захищають і надто швидко ламаються. Зачарування або посилення їх може це виправити. Надмірна реклама також є проблемою. 3/5 зірок
Дуже класна гра
Я не можу завантажити гру
Slalu dgr villager ckp pasal city.. ooo... marcelo silva buatla rakit ka buatla bot ka buatla kapal terbang ka yg penting aku dpt jenguk city tuu...
це потрібно виправити, бо у мене зомбі нерестяться, і я хочу знати, чому вони продовжують нереститися в моєму будинку, ніби вони нерестяться в будь-якому місці і майже не піску, тому 3 зірки