Post by seardiralockce on Feb 12, 2022 15:50:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
Kodėl aš negaliu prisijungti, o kai tai ateina, aš prisijungiu, tai grįžta į nulį mano karių per visą žaidimą,
Tai buvo sensacinga, nors aš daug ką ištrinu ir atsisiunčiu, visada yra lobių, kurie yra apdovanoti už tai, kad nesimėgavau tokia patirtimi.
Žaidimas yra nuostabus, istorija yra nuostabi, žaidimo eiga yra nuostabi, tai kodėl aš jį žaidžiau su 1 žvaigždute. Priežastis yra pirkimo programoje problema. Kai ką nors perku, rašoma, kad paštas greitai mane pasieks, bet dažnai negaunu laiškų. Pakeiskite nustatymus, pavyzdžiui, kai perkate bet kurią prekę, kad ji būtų prieinama tik tada ir ten. Jei pakeisite, įvertinsiu 5 žvaigždutėmis.
neblogas žaidimas, bet reikia investuoti daug pinigų, jei nori deimantų žaidimams, kad gautų geriausius herojus.
Tande, geras žaidimas
galų gale nieko apie tai negalima pasakyti, bet šiam žaidimui reikia grafikos
Visiškai nusivylęs..pinigai yra pagrindinis kiekvieno jūsų judesio variklis😢😢
Šis žaidimas man kažkada patiko, bet pastebėjau, kad žmonės, kurie meta daugiau pinigų žaidimui, yra stipriausi ir beveik visi veikėjai yra iš mobiliųjų legendų, žaidimas yra visiškai nesubalansuotas, tie, kurie negali sau leisti nusipirkti resursų, net negali tapti stiprūs tam tikru momentu
Išspręskite problemą, kurios nėra mano žaidimas
Žaidimas neprasideda, bet žaidimas pats geriausias
Apskritai labai geras žaidimas, turiu pasakyti. Bet man nepatinka tik tai, kad tai yra užmokestis laimėti žaidimą, jei jums nuobodu su pinigais ir jūs nežinote, kaip leisti arba pavargote nuo savo pinigų Sveikinimai, šis žaidimas tikrai skirtas jums!! !
gražus žaidimas, bet kartais labai vėluojantis, ypač kai vyksta karas ir kryžminio serverio karas.
Viskas puiku
Jūs būsite ūkininkaujamas. Žaidimas peraugo iki taško, kai seniai žaidėjai augina visus kitus. Šių aukšto lygio žaidėjų užpuolimas jus rimtai atbaido. Žaidimas jus skaudžiai baudžia už pralaimėjimą.
Neįmanoma praeitis
As irgi turi hello pet ir noriu nusipirkti siamisę
celtic heroes jei jum patinka veiksmas
Kam jie save taip reklamuoja kai juos jau visi žino
Šiek tiek nusiminęs, nes jau dabar prireikia amžinybės pažadinti herojus, o su paskutiniu atnaujinimu kažkodėl praradau visą Pulanui įgytą pažadinimo esmę ir turiu pradėti nuo pirmo. Kol aš žaidžiau, taip pat aišku, kad nors jums nereikia mokėti, jūs tikrai nelaimėsite. Visi „įvykiai“ nėra tokie naudingi, nes jums reikės sutaupyti visą gyvenimą, kad „galbūt“ gautumėte tai, ko norite. Manau, laikas patikrinti afk ir chill žaidimus.
Šis žaidimas niekuo nesiskiria nuo Lords mobile. Suburti savo komandą užtrunka per daug laiko ir viskas kainuoja per daug. Jau nekalbant apie tai, kad tuo metu, kai gausite juos iki 3–5 žvaigždučių, jūsų rūmai bus užpulti ir bet kas bus jūsų priešas. Trumpai tariant, kaip ir Lords Mobile, abiejuose RPG žaidimuose yra per daug ryklių, pasiruošusių grobti silpnuosius.
Mokėkite, kad laimėtumėte. Taikos skydų ribos, karas paskelbtas daug aukštesnių žaidėjų. Aukšti žaidėjai keičia serverius, kad lengvai laimėtų. Nelabai smagu, išskyrus kelias pirmąsias dienas naujame serveryje
Skullgirls: Fighting RPG פעולה yfxl
Šį žaidimą vykdo vagių grupė. Jie parduoda mūsų sąskaitą. Šiame žaidime paskyrą atkursite tik tada, kai esate žemesnio lygio. Kai pasieksite aukščiau 94 lygį, tiesiog įsitikinkite, kad atsisiunčiate tą paskyrą kituose telefonuose. Kad kada nors pamestumėte savo telefoną, galėsite naudotis kitu, bet jei to nepadarėte. Patikėk, tu viską prarasi kaip ir aš. Aš praradau 2 paskyras ir abi yra susietos su mano Google paskyra ir Facebook.
Turėjau taikos skydą, bet vis tiek buvau kelis kartus užpultas. Prašome pataisyti iš tikrųjų neprieštarautų tam tikros rūšies kompensacijai.
Magic Rush: Heroes Nhập vai fzy
Ar tai susiję su mobiliųjų legendomis?
2 daug moka 2 laimėjimai
Super
Moonton, aš beveik pamiršau, kad turite stebuklingą skubėjimą, todėl jį įdiegiau, o tada atėjo tiek daug atnaujinimų, o dabar tai taip nuostabu, ir man tai patinka. Turiu rekomendaciją, norėčiau, kad tai padarytumėte paverskite savo 3 žvaigždučių herojų į 2 žvaigždutes ir išsirinksite, kurį herojų gausite, nes aš turiu tiek daug 3 žvaigždučių, bet tiek mažai 2 žvaigždučių herojus, nesakau, kad nenoriu būti stiprus, bet turiu tiek daug palaikymo ir noriu pakeisk Sebastianą į Lee, nes manau, kad Lee yra op
I lola uznesa
Krc totali LOLO (league of legends kopija ) susiraskit gyvenima koperiai ctrl c + ctrl v
Žaidimas yra labai geras, bet kartais jis nepasileidžia arba pagauna tinklą. Kartais tai yra vi tinkle, bet ne jio tinkle.
Šis žaidimas tapo mano kasdieniu palydovu. Man niekada nebuvo nuobodu. Labai rekomenduoju šį žaidimą strateginių žaidimų mėgėjams. Taigi patikrinkite. Atsisiųskite jį dabar!
baisu, senam žaidimui nėra jokio naujokų palaikymo ar nemokamų dovanų. Kaip ir tikėtasi iš moontoon. Venkite to kaip maro
Aš žaidžiu šį žaidimą jau beveik 5 metus, bet pastebėjau vieną dalyką, kad mano progresas yra labai lėtas, aš žaidžiu šį žaidimą kasdien, o tada sužinojau, kad noriu būti gerai šiame žaidime ir tobulėti. herojai, jums reikia išleisti daug pinigų. Padarykite tai sąžiningai visiems, progresas yra labai lėtas, jei neduodate šiam žaidimui pinigų
Magic Rush: Heroes როლური თამაშები jdz
pagerinti ištvermės trūkumą
Šaunu, bet reikia daugiau palaikymo ir naujų magų ir sukurk tanką su daugybe lifesteal, bet silpnybė yra life dbs attack pls, aš žaidžiau tai labai seniai, noriu, kad būtų dar geriau nei anksčiau
Gerai
Puikus ir įdomus žaidimas, tik ta, kad problema yra ta, kad rungtynės nėra teisingos, jie tiesiog pakels jus į aukštesnį lygį nei jūs, kol nepralaimėsite rungtynių, ar galite išspręsti šią problemą, bcz tai labai erzina.
Nuobodus toks.