Post by seardiralockce on Feb 12, 2022 15:53:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више токена ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Играо сам и искључивао све док је игра изашла и искрено, јако сам се забавио, али стално добијам поруке о грешци кад год покушам да учитам вести или видим нову ротацију јединице и то траје већ месецима, веома је разочаравајуће и омета игру, ако постоји начин да се ово поправи, волео бих да знам, хвала.
19 ПРЕУЗИМАЊА. Чекао сам да се ова игра преузме. Не само да је за преузимање потребно ПУН САТ, већ када сам ушао у игру рекао ми је да морам да је ажурирам. Био сам у реду са тим, али када је прво преузимање завршено, схватио сам да пише да их има ЈОШ ДЕВЕТНАЕСТ. Осим ако не волите да чекате 2 сата да бисте играли мобилну игрицу, можда ћете желети да побегнете ШТО ВИШЕ МОГУЋЕ од ове игре.
то је добра игра. али имам проблема са покретањем. могу да прођем кроз основни мени, а затим да пређем на игру. рећи ће ми да обновим своју златну пропусницу. ја тапкам. и онда покушавам да снимим почетак. или било које друго дугме светлеће око ивица (ако би требало), али неће радити ништа.
Заиста кул, занимљива игра. Моја једина грешка је ограничен систем енергије мачака. Знам да можете гледати рекламе и мењати храну за мачке, али ово је систем који сам увек мрзео у било којој игрици коју сам играо. Зашто ограничавати колико могу да играм у једном тренутку... зашто не могу да играм онолико колико бих желео. Једини разлог за то је покушај да се изврши микротрансакција.
Одлична игрица.Имам скоро све мачке фали ми једна табела убер супер раре.Све препоруке.Једина замерка је што онај код не враћа аццоунт,а пише да враћа.Ако знате како да вратите аццоут кажите ми.ПЛЗ😞😞😞😞😞
Игра се учитава да успори где више не можете да чекате, потребно је дуго преузимање игре када сам ја у игри јер мора да се учита ЈОШ ШЕСНАЕСТ ПУТА!!!😠
Ова игра је заиста невероватна. Слатке смешне мачке и чудно слатке мачке. Оно што ми се свиђа у овој игри је колико је уметност креативна (мачке), начини игре (увек постоји нешто да се уради) и догађаји. Да никада нисам пронашао ову игру пре годину дана, не знам где бих био данас.
Баттле цатс је забавна игра која има више потенцијала него што му даје. Пвп опцију би било забавно имати само по рангу како се људи са бољим мачкама не би борили против нових људи. Мој проблем је храна за мачке. 150 за 1 повлачење је смешно, посебно зато што је више него вероватно реткост.
имајте на уму да у изјави о приватности стоји да они могу да виде које веб локације прегледате пре отварања апликације. То је прилично подмукло.
Много волим мачке
Апсолутно одлична игра одбране торња, наравно да игра у каснијим поглављима може бити нежељена или мршава, али оно на шта чујем да се људи највише жале је код који вам чува напредак на другом уређају, лично препоручујем да ставите код на лепљиву белешку и ставите код негде где можете да се сетите као да сте у фрижидеру.
авсоме гаме. скоро савршено. међутим, постоји огромна крива тежине. али то је моја једина замерка.
Одлична игра. Не могу престати да играм. 5/5. Дајем 3/5 јер су месечни изазови прислушкивани. Када завршим 3 мисије, требало би да добијем 1 милион кп. А када завршим 6 мисија, требало би да добијем 3 милиона кп. Али када сам оба пута тражио кп, нисам добио ништа од тога. Дакле, недостаје ми 4 милиона КСП-а и то је помало досадно јер сам радио мисије само да бих добио КСП. Плз фик
Све је супер. Оценио бих 5, али желим да програмери ово виде. Немам проблема са тим. Волим љубав волим игру ИАКО с времена на време добијем поруку о грешци. То не омета игру. Ја само узвратим и нестане. Мислим да је то место где би требало да буде унапређење за специјал. Али нисам сигуран. Прилично ново у игри.
Сама игра је добра, али потешкоће у нивоима, посебно нивои догађаја су изузетно тешки. Узео сам сву храну за мачке. Непријатељи су изузетно наглашени и мојим мачкама треба предуго да ударе. Непријатељи увек пуцају као 3 моје најбоље мачке. Поправите ово и можда ћу повећати оцену.
Фрустрирајуће. БИЛО је добро док није изгледало као супер дупер чудна игра. То УОПШТЕ није било једноставно или једноставно, посебно почетни екран. Сада је било у реду у првих неколико кола, до Јапана. Када се борите против Јапана, ишло је добро док се не појави неки нилски коњ, који је у основи бесмртан и супер јак. Играо сам коло 4 пута и још нисам ни убио нилског коња. Плус ако откључате бога мачака, то је лоше. Када притиснете бога мачака моја несрећа у бици, не можете изаћи.
Ова игра је смешна, мачке и друга средства су детаљна, свидела ми се; међутим, компанија ми није вратила ништа, нема мејлова, ништа када сам променио уређај, имам им свој ИД број за игру, али, они неће ништа да ураде. Презирем их због тога, а потрошио сам неколико хиљада на игру; Знам, није добро, али и то сам им споменуо, ништа, баш, нема мејлова, ништа, и потпуно сам љут.
Хладан
Тако је забавно да сам на луни лвл без стварног новца да вам је потребно да добијете више надоградњи за које купујете и здравље на основу вас је тако забавно
Волим игру, али кеј храна много кошта, а фазе су много теже ако бисте свакодневно могли да добијете више хране за мачке него иначе, што би било од помоћи
У реду је време да сумирамо ову игру на најједноставнији могући начин кашаљ кашаљ мацаш своју мачку по мачку у своју мачку против ствари као што су пси медведи и циклони мало су знали да ти медведи пси и циклони такође имају чудне гротескне креације као што је Мегидора која је била заправо змај или гоу који је такође змај и Бахамут који је такође змај да, сада има пуно змајевих мачака када размишљам о томе, ха
Невер плаи није волео идеју да ће променити привилегије уговора без обавештења или сагласности. Неће дати потпуну сагласност када могу да промене приступ било чему што желе у било ком тренутку.
Могла би бити одлична игра када би додали резултат тежине сваком нивоу И пратили моје поразе на свакој етапи, изгубили много времена у овој игри, не препоручујем одмах
Требало је превише тооооооооооо, да се убаците тамо 7 минута, а затим се бар завршава, а затим чекам да нисам ни знао шта то нисам ни видео на ИоуТубе-у и нисам га играо тако ф * цк ова игра је потребно учитај Мрзим на 999999999999999999 999999999999999999 99999999999999999 999999999999999999 миља и назад
Игра је означена као „ван мреже“ у ознакама Плаи Сторе-а. Ово је неистина. Захтева интернет везу. Игра на почетку објашњава збуњујуће мало. А описи ликова се више баве чудним и тако духовитим шалама, а не стварним корисним информацијама. Сама игра се понавља, а времена чекања за поновно пуњење енергије су нека од најгорих које сам до сада видео. Углавном захваљујући томе колико је апсурдно висока употреба нивоа, чак и у раној игри. Још се игра али... ех.
Чекао се догађај Евангелион целе године. Коначно овде и ниоткуда ме ставите у режим опоравка времена уређаја. Никада нисам променио време/датум (или видео овај екран режима опоравка), али сада сам блокиран за догађај на два дана. Веома разочаран...
Учитао сам игру, завршио преузимање, али када се учитавање деси, ништа не напредује. Утоварна шипка се не помера, пустио сам да се учита око сат и 30 минута, али ништа.
постаје досадно након што завршите 2. поглавље
Чини се као да када једном потрошите новац постаје теже па трошите више. Шансе су глупе и дошао сам до тачке да као одрастао нисам могао више да играм нешто што ме вара. У реду сам да трошим новац, али подићи цене, а затим назвати претходне цене распродајом је шала. Престаје да буде распродаја када увек постоји распродаја.
Сјајна игрица коју сам играо много година и сигурно сам можда поново покренуо јер сам заборавио да пренесем своје податке, али играм већ неколико година, у сваком случају једино што мрзим је моја срећа, али то није твоја грешка. Осим што имам среће што сам на негативима, ВОЛИМ ову игру.
Управо сам преузео игру.. Слатка игра и уживање.. Зато сам одлучио да потрошим мало новца и купим платинасти пакет! Како сјајно, добио сам храну, али не и платинасту карту! Ако имате слободног времена и волите да вас пљачкају, Тхе Баттле Цатс је за вас!
Трошим новац на ову игру и не могу да повратим своје податке. Шифра је глупа. Лако је само сачувати напредак и наше податке на Гоогле-у, али ви момци желите да будете лопови и дајте глупи код који видите само једном! Нећу више трошити новац 😤
Купио сам ову игру, био је само долар, тако да би ово могло изгледати неозбиљно, али понуђена награда није дата, већ је то био пакет за враћање.
Занимљива и забавна игрица (•×•)
Лепо
То је добра игра, али... Променио бих неколико ствари. Било је буквално 65 минута за преузимање!! (1 сат 5 минута) Имао сам 6 апликација на свом уређају. 6!! И, то је велика игра.. али, осим тога, прилично је добра.
Игре су добре. али за мене лично играње је мало застајкивало као да играм веома ретко и када ми је досадно или нешто слично оној линији са само телефоном за коришћење, некада сам улазио у борбене мачке, али сада жалосно и пететично добијам на међу нама за мобилне. Углавном играм међу нама на рачунару, управо сам добио међу нама мобилни за ове тренутке.
увек је добро док не стигнете у Дубаи, тако је тешко и увек бришем апликацију јер је тако застарела и заиста тешка. Увек дајем све од себе да радим са стварима које имам и уштедим, али ни то никада не функционише и оне стигну до мог торња.
После неког времена постаје досадно... то и а.и. увек извлачи о.п. јединица пре него што могу да добијем чак 400 новчића... молим те поправи ово!
1 - игра се стално руши 2 - пропустио сам треасуре фест јер се игра стално руши 3 - продужи Фесту блага ;-;
Mini Car Racing Game Legends Αγώνες vlj
НАЈАЧА ИГИЦА