Post by seardiralockce on Feb 12, 2022 15:56:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Village ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Village IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ токени генератора чит-коду ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Village 2022 version ▞▞▞
Це добре
Я б оцінив його на 5 зірок перед оновленням. Тепер він взагалі не працює, просто каже «завантаження» і виходить з гри.
гра драконів село дивовижний магазин додатків красива гра
Дуже весело, але гальмує і зависає.
Epic Heroes War: Super Heroes Petualangan yvt
щогла
Dragon Village Vabaajamängud kimg
я це люблю
Я ставлю їй дві зірки, тому що раніше мені подобалася ця гра, але тепер, коли вони знову її змінили, я трохи її ненавиджу, я дійсно сподіваюся, що розробники повернуть старий спосіб грати в село драконів
це весело, дуже весело♥
Нічого страшного
Ви думаєте добре, але це гра vires, яку ми скануємо та бачимо, також, будь ласка, не встановлюйте її, будь ласка
Я купив стартовий пакет за 4,99 доларів, отримав 100 баксів і 10 тис. їжі, і НЕ отримав 100 тис. монет. Виправте це, і я дам кращий огляд.
Dragon Village Vabaajamängud zkpc
Це викликає звикання, але це не так добре, як я думав
Заплачений за 100 доларів за гру, яка знадобилася, моя мама не отримала мої гроші за гру
Dragon Village Vabaajamängud kimg
Це хороший майнінг
Мені майже сподобалася гра, але незабаром гра почала виганяти мене, втратив весь прогрес
Любити і ненавидіти. Я так втомився бачити... не відповідає, що я міг блювати. Будь ласка, виправте це, або мені доведеться його видалити. Я дійсно не хочу, але якщо я не можу грати, який сенс мати це?
Мені подобається ця гра Мені подобається ця гра дуже дуже дуже Маа
Весело і викликає звикання
Я хочу, щоб ви виправили помилки, будь ласка...
Так мило
Мені подобається ця гра дуже важка
Мені подобається ця гра, тому що я можу бути afk, і вона почне грати для мене! Тож п’ять зірок
Dragon Village Vabaajamängud zkpc
Будь ласка, виправте додавання. Я люблю цю гру
Мені подобаються битви в грі, такі веселі, і я ріжу драконів до 😄
Продовжуйте скидати гру
Це весело
Дивовижна гра. Так багато чарівних драконів. Я дуже рекомендую цю гру всім.
Ігри просто клас
Wfwa
Додаток виходить з ладу два рази на примітці 8
дуже дуже дивовижний додаток
Ви також можете розводити драконів
найкраще для вільного часу
Я зіграв дуже добре і був схвильований
Приміщення занадто мало
Мені дуже подобається ця гра, вона навчила мене, як я буду татом
Нооооооооооо
👍
це весело і захоплює вас.
Ви б так жили
Гаразд, це щось схоже на гру, в яку я грав у гру була простою майнер, і це було схоже на цю гру, але простою майнер був кращим
Так нудно
ця гра дуже чудова, я дуже люблю цю гру
Потрібне виправлення помилки! КОЖНОГО РАЗу, коли я виграю 2 драконів у битві за скарбами, один зникає після того, як 1-й відправляється в Хетчері грррр 😠. Ненавидите новий метод вирощування драконів Evolve, тому що як ми можемо зловити або вивести понад 200 додаткових драконів, щоб продати їх Wizard? Завжди отримайте земних або лавових драконів «поруч». Де зберігаються всі Зірки Дракона, коли ви знаходите/продаєте драконів: чи можна їх використовувати для чогось? Кнопка інформації потрібна, щоб пояснити ці речі! Ціни занадто високі! Середовища існування генерують золото занадто повільно, щоб заощадити понад 40 мільйонів для нових місць існування. І я збираюся видалити, оскільки гра гальмується/завмирає/виходить з ладу щоразу!!! Будь ласка, поверніться до оригінальної версії - тоді було набагато краще!
Dragon Village פנאי ggvt
Я ненавидів цю програму. Коли я натискаю будь-яку кнопку, мій телефон зависає. Іноді мій телефон стає дуже гарячим через цю програму.ईसे काभी भी завантажити मत करना.
Не вдається підключитися до Facebook