Post by crimcourlaequeflex on Feb 21, 2022 0:03:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bowling Crew — 3D bowling game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bowling Crew — 3D bowling game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати кованице хак ▞▞▞
▞▞▞ Bowling Crew — 3D bowling game 2022 version ▞▞▞
Забавна игра. Али..Чини се да када моја јаја достигну ниво 11, потребно је вечно да их изједначим. Откључавате лоптице брже него што можете да поравнате своје лопте да би биле довољно добре за употребу. Осим ако немате новац за додатне и боље случајеве, нећете бити тако конкурентни и игра изгледа стагнирајућа
Bowling Crew — 3D bowling game Sports euou
Bowling Crew — 3D bowling game 體育競技 tozp
Супер забавно. Ажурирање 16. јануара 2022. Игра се насумично замрзава током игре због чега губим. Љути ме.
Забавна игра, само један проблем... када кугламо противници могу да виде нашу линију и путању. Ако први кугламо и добијемо ударац, они ће учинити исто. Ово није фер. Програмери би ово требали промијенити. Не показујте наше линије, окрет и путању противницима. Порази целу сврху.
Игра је прилично добра, али вас терају да плаћате одвојено за сезону, скилл схот, турнире и још много тога.Што сматрам апсурдним, ако ништа друго, треба да буде једна накнада између сваког ажурирања.
Волим саму игру, али има много проблема. Игра се замрзава и треба заувек да се учита после сваке игре. Понекад не добијете новчиће које сте освојили. Само на неким стварима треба порадити. 💪
Супер је
Волите игру. Искрено, дао бих му 5 да није толико квар. То је довело до тога да сам изгубио толико пута јер игра наставља да иде чак и када квари. Срећан погодак ако добијете 51 према 69 са изузетком 60 и не добијете ништа сматрате да је то чудно и морам да се сложим да ако не потрошите новац, биће потребно вечно да се подигне ниво. Понекад се заиста осећам као да је игра намештена.
Најбоље особље за подршку икада. Играо сам неколико игара у којима није било особља за подршку. Када се моје игре замрзну, особље ми враћа новац за 24 сата. Сјајно.
Ново ажурирање је заиста забрљало ову игру. Више ми се допало онако како је било пре ажурирања.
Леп
🎮📱🏅🏆🧸💕
Увек волим да играм куглање док сам одрастао, а ова апликација то доноси ефекте, једва чекам да видим више од вас у будућности.
Забавна игра на почетку, али када почнете стварно да играте, видите да не добијате добре лопте да играте са другим људима и играте са људима који су вишег нивоа или су све лопте које имају веће од ваших или савршено бацате лопту и дајте бс 2 игле лево или поделите, али други могу да дођу и збришу вас са савршеним играма је да имамо исте лопте, онда вам игра даје само исте лопте изнова и изнова никада не видите нове лопте из сваке фазе онда то кошта много за надоградњу
💯%добра
Одлична игра, дао бих 5 звездица да је у режиму за више играча постојао тај-брејкер, примените то што пре
Прилично је забавно и за сада нема огласа, осим ако не желим да гледам видео да зарадим жетоне. Хвала програмеру.
Зашто тако често добијем мистериозни бљесак на крају свог бацања? Ово се дешава када имам узастопне губитке. Знам да се људи играју са вашим системом и хакују га. Тај бљесак који видим је веома сличан ономе што сам видео у покер мечевима на фулл тилт-у и онда се рука мења чак и пре него што можете да видите шта је противник имао. Само знам да људи хакују твоју игру. Превише је очигледно, али никада нећете сами проверити. Ни ти не верујеш људима.
Забавна, одлична графика, добра интерактивна игра и игре на више нивоа да би биле интересантне 👌 Док настављам да играм Толико је очигледно да је ова игра НАРЕЂЕНА да одржи одређени ниво да се шрафови (брзина лопте, смер куке и пад игле) док у време вештице одлучи да вам дозволи да напредујете. Наставићу да играм, али нећу куповати ништа за надоградњу лопте
Игра је одлична, али само треба да сачувате напредак на Гоогле налогу.
НЕ КУПУЈТЕ НИШТА!!!! Било је сјајно док нисам купио нешто за прави новац. Од тада једва да штрајкујем. Фии, ударао сам скоро сваки ударац мислећи да сам одличан играч. Чим сам потрошио новац, грозан сам. Изгубио преко 70.000 новца за игру након куповине. Уреди... Не само да није упадљиво, руши се и када играм свакодневно.
Волим игру, али ми треба превише времена да надоградим лопте
Више волим Бовлинг Кинг (мало мање глатка графика, али више опција). Ово је ипак игра одличног изгледа (укључујући кориснички интерфејс), али ограничена у игри. Не можете да играте са пријатељима (само их позовите) нити да додајете људе за реванше унутар игре. Такође сувише споро да бисте зарадили жетоне или лоптице које су довољно високе (изнад ЛВЛ3) да доследно бацају ударце (лоптице за почетнике насумично доводе до тога да 1 или 2 игле понекад стоје, чак и са истим углом/брзином/позицијом бацања)
Ова игра је некада била забавна, али са сваким новим ажурирањем постаје све гора и гора, правила се мењају, теже је него икада победити, све је коштало, а цене су смешне!! Добар посао момци!! #унинсталлинг
Феноменална игрица
Одлична, без реклама. Супер игрица.
Дефинитивно ћу дати пет звездица ако уопште не постоји ВИП, како можемо да потрошимо прави новац у овој игрици и једна ствар коју сам приметио је да преузмете игру прву игру коју ћете играти са Сопхие🤣🤣🤣
Након ажурирања не могу да прођем кроз своју икону да бих играо. Морам да идем у Плаисторе, а затим да управљам својим инсталираним апликацијама. Онда се може учитати, а можда и не. Не желим да деинсталирам и поново инсталирам и нећу јер сам направио много напретка и потрошио новац да бих свој арсенал довео тамо где је и бојим се да ће мој напредак нестати. Осећам да играм ботове или играче раније него уживо. Да ли неко уопште користи коментаре / емоџије на крају Игара. "Хвала вам"
Заиста забавно када почнете. Онда када покушате да пређете са нивоа 9 на ниво 10, почињете да видите. Ова игра уопште није бесплатна, првих 9 нивоа треба да вас навуче, а остали су да испразните свој банковни рачун... само кажем истину...
АЖУРИРАНА рецензија, игра то и даље ради чак и када је у кругу од 2 стопе од модема, АЛИ подршка је увек од помоћи. Стално се смрзава и не можете да искључите или ћете изгубити. Ваш одговор је био да ажурирате игру, ја сам то урадио и још увек исто, узрокујући губитак у просеку 2к дневно. Твоја грешка! Још увек уживам у томе, али сам изгубио преко 5 милиона у играма због овог проблема, једном сте видели ово када сам контактирао подршку и били сте довољно љубазни да рефундирате тај губитак игара том приликом, тако да вам дајем 3 звездице.
Волим ову игру која се игра сваки дан. Дао бих јој више од 2 звездице, али једини проблем са игром је то што људи варају радећи нешто са везом где се ресетује цела игра и онда на крају изгубите када сте заиста побеђивали. Мислио сам да ћу дати још недељу дана ако се тај проблем не може решити, само ћу деинсталирати и пронаћи другу игру.
Још увек имам проблема да уђем у игру преко телефона, али немам проблема на таблету. Они заиста морају да ураде нешто у вези са отклањањем кварова/бугова у игри уместо да покушавају да се понашају као да је проблем у играчу, а није.
Волите ову игру апсолутно забавну коју морају имати критичари Раве. Ново најбоље на толико нивоа!
Dragon Village Santai wfn
Одлична игрица! Нема реклама!
Добра игра, али сваки пут када постоји ажурирање, ускраћује вам приступ и уместо тога приказује дугме за ажурирање које само иде у Плаи продавницу где вам даје опцију Плаи - која се враћа назад до дугмета Ажурирај у апликацији - или деинсталирајте. Подршка каже да обришите кеш да бисте га покренули, али то не функционише. Апликација би требало да буде довољно интелигентна да обрише сопствену кеш меморију када је ипак ажурирана.
Овој игри је потребан озбиљан рад! Противници су у стању да константно изводе најлуђа и најнепрецизнија бацања, али ипак могу некако да закуцају кеве са 100% прецизношћу. Да не спомињем да је бодовање апсолутно смешно! Ја буквално могу да одиграм савршену игру, али ипак некако „изгубим“, или ћу барем бацити више удараца (и без олука) и ипак изгубити.
Bowling Crew — 3D bowling game ورزشی oiyk
хладан
Јединствени мотор ми не дозвољава да играм своју игру. Фрустрирајуће
Мислим да је то забавна апликација, графика треба да ради, али генерално, није лоше, 5 звездица