Post by crimcourlaequeflex on Feb 21, 2022 0:07:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне кристале ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
Док сам је играо од синоћ до јутрос. И постајало је мало тешко играти. Почело је сувише крах. Управо сам кренуо са 3. просторијом и она се срушила 😡
Забава Надам се да ће у будућности постојати опције за гледање огласа како бисте избегли куповину артикала да бисте прошли нивое
Ова игра уопште није вредна времена. Проклет био, сад ћу га избрисати
Свиђа ми се концепт. Али, баш као и свака игра за прављење шаблона, на крају ће постати немогуће наставити (прећи ниво) без потребе да користите сопствени новац. & Мрзим то. ТАКОЂЕ, ова игра има ТОЛИКО ОГЛАСА. Ја сам неко коме заправо не смета реклама овде и тамо, али вау ова игра има највише што сам искусио у животу. Огласи од 30 секунди сваких неколико минута. Само немојте да видите да је ово игра коју ћу наставити да играм заувек. и имам неке игрице на телефону које сам играо годинама. Ово није то.
Игра је одлична за играње. Заиста волим изазове. Постоје грешке на неким нивоима и ово је заиста фрустрирајуће. Губите људе и појачиваче и морате поново да играте ниво након што сте изгубили човека и појачивача. Требао би ово поправити. Морам да ажурирам игру, али се бојим да бих могао да изгубим своје место, људе и појачиваче. Говорећи о кваровима. 5 минута након што сте написали ово, ниво 1329 је управо успео и сада се не може играти.
Најгора игрица
Много волим ове врсте игара. Ова игра не разочарава! Сјајна игра. 😌
Сјајни дизајни и љубав према доступном декору. Једна ствар која је досадна у овој игрици су рекламе, после СВАКЕ игре постоји реклама и одређена се стално појављује и не можете је ни прескочити, зове се 'Блокудоку' и то је најдосаднији оглас икада. Волим ову игру, али било би лепо када би се количина реклама могла смањити по игри.
Забавна игра са занимљивим причама, радујући се следећој причи након завршетка нивоа. (^^,)
Замрзава се на почетку.
У почетку је игра била забавна, али није требало дуго док игра плочица није постала заиста тешка. Било би потребно свих 5 живота да се освоји ниво и заради око 500 новчића. За комад намештаја морате освојити неколико нивоа. Није вредно тога. Не читам причу, није ме брига. На крају, понекад када гледате како би намештај изгледао у простору, трака блокира слику и не можете је видети.
Игра је забавна и омогућава вам да искористите своју машту да направите сјајну собу. Само бих волео да можете да направите тлоцрте.
Свидела ми се ова игра је била на нивоу 698, екран ми се заглавио при учитавању на почетку у ауту, оставио сам је неколико сати јер сам мислио да се ажурира, сада је обрисана са мог телефона без моје кривице... Био сам исцрпљен после толико месеци играња, жели да поново инсталирам апликацију, али немам срца да поново почнем од првог нивоа!!! Не хвала!! 😭
My Home - Design Dreams Fritidsspill lbmm
Опушта, инересантна
Супер бас ми се свиђа.Има много детаља и много ми се свиђају ствари!👏🖒👌💖💖💖💖💚💙💛💜❤💌💟💞💝❤💘💋👏🖒👌💖💖💖💖💚💙💛💜❤💌💟💞💝❤💘💋💞
Нисам дуго играо, али већ је добро! Нема грешака (још) и графика је прилично добра. Али не могу да се сетим свих појачања коришћених на нивоима, тако да ми је тешко да је играм а да ми не покаже шта да радим следеће. Све у свему, боље од већине игара за дизајнирање кућа, посебно баште/куће, које су у овом тренутку само рекламе.
На почетку је довољно забавно. Али када дођем до нивоа спаваће собе, прилично је тешко проћи ниво и превише огласа које уопште нисам могао да прескочим. Деинсталирано.
👍
глупо
Игра је одлична. Међутим, било би боље без додавања између сваког нивоа
Нивои су мало смор,декорација одлицна
Прилично сам разочаран њоме, дивна прича, али када прегледавате ставку за собу понекад вам трака избора стане на пут тако да не можете да видите како то заправо изгледа. Нивои почињу да постају мало сложенији након нивоа 16 и он вам заправо не даје довољно потеза за ствари које од вас тражи да завршите, на пример... камене плочице и бетон. Огласи су веома досадни јер су се појављивали сваки пут када нисте успели/прошли ниво, на срећу нису били тако дуго, али ипак мало пречести. Стално вас тера да се повежете са Фацебоок-ом, јер не можете да обављате свакодневне задатке због овога, мислим да је то мало неправедно! Још увек је веома мали проценат нас који не користи Фејсбук и то не би требало да буде фактор када покушавамо да играмо игру. Нажалост, због овога ћу деинсталирати.
Ова апликација је заиста добра. Обожавам ову игру. Ова игра је тако занимљива и искусна за украшавање наше куће.
игра је била забавна, али је онда постала довољно тешка да је потребно више од 50 покушаја да се очисти ниво. отежавајуће. Извукао је уживање и опуштање. Не можете то поправити или једноставно нећете добити комаде који су вам потребни. Свестан сам комбиновања да бих направио вежбе бомби итд. На нивоу 220 постало је тешко правити комбинације од 3 само да би се завршила рунда. 4 од једне боје скоро никада нису опција. То је алгоритам да не храните праве боје.
My Home - Design Dreams Hygge ydg
My Home - Design Dreams கேஷுவல் zoei
Minha Casa - Sonhos de Design Casual fnic
Свидела ми се ова игра. Дизајн, графика и узбудљиви део љубавних прича.. веома изражајан за очи...али не волим превише реклама пре него што добијете бесплатну енергију...😁
Супер само мало блокира
Свиђа ми се игра, али има превише реклама. Сваких 3-5 минута и сваки пут када завршите са игром појављује се оглас. То је тако досадно.
Mr Bullet - Spy Puzzles Puzzle dkt
У почетку сам волео ову игру. Нивои су се чинили довољно лаки, а графика је одлична. Али горе на вишим нивоима постају НЕМОГУЋЕ победити без трошења правог новца и много тога за појачиваче или додатне игре. Нећу више трошити свој новац на ову игру, то је потпуна пљачка.
Слатка игра, слатка прича. Много вреднија од игре Хоме Десигн Макеовер коју сам раније играо. *Али* ствари поскупе прилично брзо. Ја сам тек на нивоу 166 и ствари су већ преко 1000 долара свака. Игра која се споро креће. Мој други проблем је са свим огласима. Једна је ствар дозволити играчима да гледају видео снимке/рекламе за бонусе. Аутоматско пуштање реклама после сваке рунде је сасвим друга ствар. Молимо вас да гледање огласа буде опционо.
Лепа и заинтересована 😍🤩🤩🤩
Игра се стално замрзава и рекламе се стално постављају, веома досадне
Много уживам у игри. Али све се ажурира осим Мастерс турнира. Не могу да видим на ком сам нивоу? Прошло је 4 дана
Па.... проклето..... шкрт. Волим да играм ове игрице да бих се опустио, али када је потребно 51 пут да се прође један ниво, немогуће је „дизајнирати“ собу. Бесплатна игра у овој игрици је супер затегнута и има превише реклама. Штета јер је графика одлична. Играње би такође било одлично, једноставно није забавно када то онемогуће (осим ако не "купите" појачања и више живота). Деинсталирано, СТАТ!
Заиста волим игру. Разлог зашто сам дао 3 звездице је зато што сам додирнуо Удобну кухињу да преузмем толико пута, али не ради, проверио сам интернет везу да нема проблема са тим. Питам се зашто се не преузима 🤔 Може ли ми неко помоћи?
Предивна и пре забавна игра супер је
Разбибрига.😣