Post by crimcourlaequeflex on Feb 21, 2022 0:13:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код бъг монети ▞▞▞
▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
Тази игра, когато беше изтеглена за първи път, беше забавна. Рекламите бяха управляеми, напоследък получавам кратка 4-секундна реклама във Facebook почти всеки път, когато премина на ново ниво. Жалко, беше забавна игра. И сега, особено след като Facebook се превръща в либерален парцал, е време за изтриване. Ако искате да се върнете към малкото количество управляеми реклами, уведомете ме и ще опитам отново.
Добре игра за прекарване на време, за да се отървете от други неща.**Редактиране** Не можете да купите нищо, тъй като насочва към различен профил/имейл в Google Play. Току-що проверих подробностите за приложението и приложението се изтегля от моя профил по подразбиране в Google Play. Много разочарован. @@#3. Намерено решение от Google. Успях да купя моята касичка (която не мога да разбера защо трябва да купуваме печалбите, които спечелихме?) Само за да купя допълнително от моята касичка за два пъти по-висока цена!!?? Това е магистрален грабеж.
Страхотна игра, докато стигнах до ниво 414, изведнъж щях да замръзна.
lori.ru/9900001 monthly gourmet churros ...
Страхотна игра. Постоянно предизвикателно.
Това е добър пасатор
Нямам епилепсия, но тази игра ще ви даде атака на епилепсия от всички светлини без предупреждение
Закупен в артикули за игра, неограничен артикул, 4 часа по-късно го няма. Толкова за неограничено всичко.
Break Bricks - Ball's Quest APK - Последна Версия 1.8.2
Омръзна ми да затваря слушалката или да замръзва ъглите на топката, които не мога да променя и тогава, опа, няма повече животи
Кога ще бъдат пуснати нови нива? Минаха месеци.
Не както е описано в обявата.
Ниско предизвикателство, не като рекламата.
Brick Ball Blast: Ball Crusher ארקייד bly
добре
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategia zrh
Забавно! х10+! Доста пристрастяващо... по страхотен 👍 начин, разбира се!😏. Има само това „малко нещо“ в резултат на Perfect Development {...моето мнение...}, което ме кара да искам да продължа да играя 😆...Поздравления на разработчиците! Добра работа! Благодаря за създаването 👌
Забавно, все пак! Събитията за съжаление са НЕВЪЗМОЖНИ!
Можем ли да получим актуализация?
Страхотен минаващ време
Започнахте забавно, докато не достигнете по-високи нива, където някои нива стават невъзможни за завършване, без да използвате електрически прозорци, които премахват забавлението от играта. Други споменават, че целта е твърде чувствителна. Купих функцията без реклами, само за да бъда подведен, че не работи за допълнителната линия, когато някакви блокове достигнат долната част на екрана.
Непрекъснати проблеми! Също струва животи, когато замръзва или мига. Пълен боклук 🤮🤢
Начин за прекратяване на рекламата
Brick Ball Blast Arcade bhf
Наистина не е лоша игра, минимални реклами, много нови елементи и въведени техники. Като цяло обаче го намерих за скучно. Просто изстрелвате топката през дупка и тя се грижи за останалото. Започнах целенасочено да снимам погрешно, само за да го направя по-вълнуващо. Освен това има толкова много излишни неща, всички състезания и звезди и награди, xoons и blah blah. Просто исках да играя игра, а не да инвестирам в ново хоби. Беше добро приложение за игра, много добре направено, просто не за мен лично.
Много скучно в сравнение с рекламите
Страхотна игра! Лесно да продължите да играете, без да плащате за всичко. Забавна, вълнуваща, забавна, страхотна игра навсякъде.
Забавно и пристрастяващо, добър убиец на времето. Премахване поради скорошна промяна на рекламите... вижте повече реклами, отколкото игра сега.
Неподходящите реклами не са безопасни за деца! Моля, не позволявайте на децата си да играят тази игра, тъй като те ще се сблъскат с неподходящи реклами! Не знам защо това е разрешено в Play Store.
Ceinture Laser Voyage Sac De Ceinture tanche Anti-Vol Dragon Ball - Portafoglio premium ... Brick Cutting Machine 19 - 10 - 2020 10:10.
Това е готино и скоро ще кажа? Просто го отварям
Определено е за деца, но е трудно да се играе. Твърде много бомбардиране на купуване на това или онова, след което добавя към зареждането. Не бих искал детето ми да играе това, камо ли аз самият, съжалявам, но е досадно да се опитвам да играе!
Наистина бях пристрастен.. Стигнах до ниво над 1600 и играта се нулира и ме върна на ниво 1 Благодаря
Играта се срива след първото ниво
ios, android и facebook се синхронизират между всичките ви устройства! ... Brick Ball Blast: Ball Crusher APK: Brick Ball Blast: Ball Crusher.
Страхотна игра, страхотен убиец на времето, бърз темп!
Brick Ball Blast: Ball Crusher Arkadne igre picu
Не купувайте без реклами... Все още твърде много реклами.
Скучно е
Brick Ball Blast Аркады owak
... www.ozone.bg/product/znachka-8-ball/ ... www.ozone.bg/product/starlink-weapon-pack-crusher-and-shredder/
Доста забавна игра. Бих искал да видя възможността за запазване чрез Google play Нямам Facebook, така че не знам дали напредъкът ми се запазва.
Така че миналата седмица останах на ниво 2746. Непрекъснато казва "очаквайте скоро!" Колко често са актуализациите?
Забавна игра на класика. Въпреки че повтарянето на взрив на тухлена топка всеки път, когато преминете ниво, е малко странно. Все едно повърхностно се опитвам да напънеш някои... Не знам как да го нарека. Като лоша презентация на Shark Tank или нещо подобно.
sitemap-2.xml
3D bowling game .apk ... Изтегли Brick Ball Blast: Ball Crusher apk Brick Ball Blast: Ball Crusher.
Обичам играта. За съжаление, когато рекламите започнат да се възпроизвеждат след всяка игра, приложението замръзва. Имам затваряне и отваряне отново. Предимно просто досада, никога преди това не се е случвало с игра
Има твърде много реклами в играта и аз не виждам смисъл от касичката, когато не мога да отворя. Разработчиците са направили играта, така че да не можете да я завършите.
След актуализацията играта започна да бърка. Ако дори зареди играта замръзва и телефонът ми автоматично се изключва. Малко луд, защото вярвам, че съм на ниво 856. Моля, поправете
Игра за глупаци, просто още една, за да вземете пари от вас.
Страхотна игра, до ниво 832, което има бъг. Така че не мога да стигна повече. Кажете ми, когато се оправи, когато зелените кръгове изчезнат както трябва.
Стигна до непобедимо ниво. буквално. Има препятствия за вятърни мелници, които не можете да унищожите, дори и с усилвания, и те блокират последните 2 балона да избягат. Унищожих всичко останало в нивото и не мога да спечеля или загубя, защото балоните остават на върха. Това означава, че не мога да напредвам в играта. Дадох му 3 звезди, защото до ниво 931 беше прилична игра.
Би оценил по-високо, но това приложение включва реклами, които имат безумно досадно автоматично изтегляне, ако не натиснете X на точното място. След това трябва да отидете в настройките и да принудите деинсталирането. Жалко, защото иначе играта е доста приятна. Тези глупави реклами го съсипват.
Скучна игра; има много по-добре проектирани версии на този тип игри. Пъзелите в играта са прости и скучни, звукът и музиката са лоши, това е просто поредната програма за гледане на реклами с малко боя, като други игри от този тип.